Fakturor.nu
StartsidanInformation om fakturor.nuFrågor och svarPriser och innehållNyheterRegistrera dig

  » Inloggning  
 

Aktuellt Erbjudande!

Skaffa 250 designade visitkort för ditt företag. Klicka här och läs mer

Låna pengar direkt utan säkerhet till företag eller privatlån. Låna upp till 400 000 kronor. Besök Pengalån.se för att jämföra räntor, kostnader och villkor för svenska lån. Låna pengar här

Vi skriver om ditt företag eller produkter på Aktuellt Nu. Läs mer här
 

Varför ska du välja oss?

     » Helt Gratis
     » Enkel fakturering
     » Tydlig översikt
     » Koppling med webbutik
     » Inkasso


FakturaVad är fakturor.nu?

Fakturor.nu är ett verktyg som underlättar för dig i ditt arbete med fakturering. Vårt system är skapat för att du som användare skall kunna arbeta med dina fakturor på ett enkelt och smidigt sätt, oavsett var du befinner dig eller vilken dator du använder.

Med de flesta faktureringsprogram binder du ditt arbete med fakturering till en och samma dator. Du måste köpa programvaran, installera den på din dator och arbeta sedan därifrån. Med vårt system kan du fakturera även när du är på semester eller på en tjänsteresa.

Driver du en webbutik? Visste du att du kan öka din omsättning i butiken genom att erbjuda fakturabetalning som extra betalmetod? Vi kan hjälpa dig att koppla din butik till vårt system och automatiskt skicka fakturor för beställningar dina kunder gör. Kontakta vår kundtjänst så förklarar vi mer.

Fakturor.nu har ett väldigt användarvänligt gränssnitt, det tar inte mer än 30 minuter innan du kan hela systemet och vet exakt var alla detaljerna finns. Snabblänkar till hela systemet finns i en meny med små ikoner med hjälp av vilka du sköter hela din fakturering.

Du väljer själv om du vill att dina kunder skall få fakturor via mail, eller den vanliga vägen som postförsändelse. Du får tillgång till detaljerade rapporter där du kan se alla dina fakturor, kunder, produkter, kunder med skuld och mycket mer.

Vårt mål med den här tjänsten är att du som användare skall få alla verktyg du behöver för att få enkel och bra fakturering. Vi kommer ständigt utöka med fler spännande och nyttiga funktioner för att ditt arbete skall vara så effektivt som möjligt.

Passa på nu och bli medlem nu helt Gratis om du inte skickar mer än 4 fakturor per månad. Du kan när som helst uppgradera ditt konto till Guld och för endast 59 kr i månaden utan begränsningar skicka så många fakturor du vill och behöver.


Fakturera | Faktureringsprogram | Fakturamall - 1 Copyright © fakturor.nu 2008